Menu
VWArtclub
Search
VWArtclub
VWArtclub is a community of thought, a shared 3d art gallery, a thirst to know how 3d design will evolve worldwide, a respect for this way of art and a decision to record this fact visually.
Projects. Club. Studios. Learning. News. Inspiration. Xfree3D. Contests. Forum. Profile & Contact. Login.
projects
Be A *Member.
Be A *Supporter.
Be A *Wanderer.
Be A *Studio.
Share it.
Share it on Facebook
Share it on Twitter
Share it on Pinterest
Share it on LinkedIn
Share it via e-mail
 
Grizli Studio

Rosentreppe Plauen

 
previous project
next project

Introducing ´Rosentreppe´ Plauen: two new apartment blocks crowning a Plauen hill. Inhabitants will have stunning panoramic views of German Vogtland´s.


Perched on a steep hill in Plauen, Germany, an exciting project is giving rise to two new apartment blocks. Aptly named after the central dividing stairway between these blocks, the ´Rosentreppe´ or Rose Stairway, this endeavor promises a unique living experience. Positioned atop the hill, these apartments boast the privilege of offering breathtaking panoramic views of the picturesque German Vogtland region with its scenic landscapes. This strategic location allows residents to immerse themselves in the natural beauty of the area, enhancing their living environment with serene vistas.

VW *Studios sponsored with a 20% VIP discount by.

            

                 

 

Comments.

 
 

Related Projects.

Villa by Grizli
Grizli
Personal project - Design for a modern Villa
PWA Kazerne Gouda
Grizli Studio
Transformation of PWA Kazerne te Gouda
Interior Weststrasse
Grizli Studio
Weststrasse Plauen - Interior Apartment Transformation
Setax Doetinchem
Grizli Studio
Transformation of industrial site Setax to appartments with residential courtyard
Weststrasse Plauen
Grizli Studio
An old building for the fabrication of lace is being transformed to luxury appartments.
Residência MA
Grizli Studio
Residência MA - Jacobsen Arquitetura (case study)
Heemhoes Hengelo
Grizli Studio
Image set for the pavilion ´Heemhoes´ in Hengelo, commissioned by StudioDAT architects.
VWArtclub at facebook VWArtclub at twitter VWArtclub at pinterest VWArtclub at youtube VWArtclub at instagram
 
300x250 Donate
 
300x430 RebusFarm 2024
 
300x300 VWAI Backgrounds Vol5
 
300x430 Creative Lighting
 
300x430 Horoma
 
300x250 Renderpeople
 
300x250 Extreme Textures 5
 
300X250 Raw-Textures
 
300X250 Evermotion
 
300x430 LeonardoAI
 
Be A *Member.
Be A *Supporter.
Be A *Wanderer.
Be A *Studio.