Menu
VWArtclub
Search
VWArtclub
VWArtclub is a community of thought, a shared 3d art gallery, a thirst to know how 3d design will evolve worldwide, a respect for this way of art and a decision to record this fact visually.
Projects. Club. Studios. Learning. News. Inspiration. Xfree3D. Contests. Forum. Profile & Contact. Login.
projects
Be A *Member.
Be A *Supporter.
Be A *Wanderer.
Be A *Studio.
Share it.
Share it on Facebook
Share it on Twitter
Share it on Pinterest
Share it on LinkedIn
Share it via e-mail
 
Grizli Studio

Setax Doetinchem

 
previous project
next project

Transformation of industrial site Setax to appartments with residential courtyard

The SETAX location in Doetinchem´s center is being transformed from an industrial site to a residential courtyard with distinct buildings. The architectural design pays homage to Doetinchem´s style, featuring preserved elements and echoing the old structures. The development includes 60 apartments across various buildings. A key feature is the gateway building that connects the area and introduces a new meeting point for residents. The courtyard, designed in collaboration with Felixx, offers both a serene green path and space for nature. This creates an environmentally friendly and climate-resilient space.

VW *Studios sponsored with a 20% VIP discount by.

            

                 

 

Comments.

 
 

Related Projects.

Villa by Grizli
Grizli
Personal project - Design for a modern Villa
PWA Kazerne Gouda
Grizli Studio
Transformation of PWA Kazerne te Gouda
Interior Weststrasse
Grizli Studio
Weststrasse Plauen - Interior Apartment Transformation
Weststrasse Plauen
Grizli Studio
An old building for the fabrication of lace is being transformed to luxury appartments.
Rosentreppe Plauen
Grizli Studio
Introducing ´Rosentreppe´ Plauen: two new apartment blocks crowning a Plauen hill. Inhabitants will have stunning panoramic views of German Vogtland´s.
Residência MA
Grizli Studio
Residência MA - Jacobsen Arquitetura (case study)
Heemhoes Hengelo
Grizli Studio
Image set for the pavilion ´Heemhoes´ in Hengelo, commissioned by StudioDAT architects.
VWArtclub at facebook VWArtclub at twitter VWArtclub at pinterest VWArtclub at youtube VWArtclub at instagram
 
300x250 Donate
 
300x430 RebusFarm 2024
 
300x300 VWAI Backgrounds Vol3
 
300x430 Creative Lighting
 
300x430 Horoma
 
300x250 Renderpeople
 
300x250 Extreme Textures 5
 
300X250 Raw-Textures
 
300X250 Evermotion
 
300x430 LeonardoAI
 
Be A *Member.
Be A *Supporter.
Be A *Wanderer.
Be A *Studio.